Σχεδιάζουμε μοναδικά Spa που προσφέρουν πραγματικές εμπειρίες ευεξίας.

Σωστή οργάνωση, προσεκτικός σχεδιασμός, καλή εκπαίδευση. Είναι οι τρεις βασικοί άξονες που στηριζόμαστε για τη δημιουργία και λειτουργία ενός επιτυχημένου Spa και κέντρου ευεξίας. Είτε σκέφτεστε να δημιουργήσετε το δικό σας χώρο, είτε να ανανεώσετε και να εμπλουτίσετε τις υπηρεσίες σας με νέες προτάσεις από το χώρο της ομορφιάς, στην IDOLO Consulting Beauty & Spa θα βρείτε τον αξιόπιστο συνεργάτη που αναζητάτε για το καλύτερο και το πιο ποιοτικό αποτέλεσμα.

Εδώ, κάθε έργο που αναλαμβάνουμε το βλέπουμε σαν «παιδί μας». Μια νέα δημιουργία που έχει όλη μας την προσοχή, από τα πρώτα βήματα μελέτης και σχεδιασμού μέχρι την υλοποίηση και άψογη λειτουργία του κέντρου ευεξίας και Spa στο χώρο σας. Εγγύηση γι’ αυτό αποτελεί η επιτυχημένη πορεία μας, οι μακροχρόνιες συνεργασίες με τις πιο δυναμικές εταιρείες στο χώρο των Spa και φυσικά οι ευχαριστημένοι πελάτες μας.

Δείτε παρακάτω τις υπηρεσίες μας.

Υπηρεσίες
Συμβουλευτική
Όλα αρχίζουν με μια ιδέα. Μια ιδέα που επικεντρώνεται στις απαιτήσεις του χώρου σας και στην απόλυτη ικανοποίηση του επισκέπτη σας. Οι σύμβουλοί μας, με βάση τις ανάγκες σας, εστιάζουν σε όλες τις λεπτομέρειες ώστε να δημιουργηθεί το σωστό spa concept που ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία των ιδιοκτητών και ενός νέου χώρου ή να επασχεδιαστεί ένα spa με σκοπό να γεμίζει τον επισκέπτη με πρωτόγνωρα συναισθήματα ευεξίας.

Ο τομέας του spa συνδυάζει την αυστηρότητα που επιβάλλεται από παραμέτρους όπως η σωστή δομή και λειτουργία με τη φαντασία που απαιτεί το “στήσιμο” ενός σχεδιασμού και concept ανάλογου της κάθε μονάδας ή ξενοδοχείου. Και η ομάδα μας το καταφέρνει ενσωματώνοντας στη λειτουργία της τη λογική των εγκεφαλικών ημισφαιρίων (αριστερό- ορθολογιστικό # δεξί-δημιουργικό). Έτσι, όλοι εμείς στην IDOLO καταφέρνουμε και σκεφτόμαστε και ως επιχειρηματίες, αλλά και ως επισκέπτες.
Σχεδιασμός
Ο σχεδιασμός ενός κέντρου ευεξίας κρύβει πολλά μυστικά που έχουν να κάνουν και με την λειτουργία ενός τέτοιου χώρου. Λεπτομέρειες όπως η μετακίνηση των επισκεπτών και ο διαχωρισμός των ντυμένων και στεγνών με εκείνους που κάνουν ήδη χρήση των εγκαταστάσεων, τα διαφορετικά επίπεδα υγρασίας και θερμοκρασίας σε κάθε χώρο, οι κλίσεις και τα υλικά των δαπέδων, και πολλά άλλα.

Οι ειδικοί spa designers της IDOLO, διαμορφώνουν και προτείνουν σύγχρονες λύσεις χωροθέτησης και εσωτερικής διακόσμησης που λειτουργούν συνεργαζόμενοι με τους αρχιτέκτονες και μηχανικούς του κάθε έργου. Κάθε χώρος σχεδιάζεται με ιδιαίτερη προσοχή λαμβάνοντας υπόψη εκτός από την αισθητική τις μελλοντικές ανάγκες στην καθημερινή λειτουργία των εγκαταστάσεων. Η ομάδα των μηχανικών μας δημιουργεί λεπτομερή κατασκευαστικά σχέδια, επιλέγοντας το σωστό εξοπλισμό για ένα spa με ατμόσφαιρα και λειτουργικότητα.
Κατασκευή
Κάθε εργοτάξιο έχει διαφορετικές συνθήκες και ανάγκες που πρέπει να προβλεφθούν πριν την εγκατάσταση του εξοπλισμού. Οι project managers της IDOLO επιβλέπουν κάθε λεπτομέρεια στη φάση κατασκευής μετρώντας με ακρίβεια τις αναμονές και λαμβάνοντας υπόψη τους κάθε λεπτομέρεια με βάση τα μηχανολογικά σχέδια.

Τα συνεργεία της IDOLO εγκαθιστούν τον εξοπλισμό με ασφάλεια κάνοντας τις απαραίτητες συνδέσεις και ελέγχους λειτουργίας του. Οι project managers δημιουργούν το λειτουργικό πλάνο και τις διαδικασίες που απαιτούνται για την πλήρη λειτουργία του spa ενώ επιβλέπουν την κατασκευή του συντονίζοντας τα συνεργεία.
SpaSystem
Το SpaSystem είναι η κατάλληλη μέθοδος για τη χρήση του εξοπλισμού του spa με μέγιστη απόλαυση και οφέλη.

Βασισμένη σε επιστημονική έρευνα, η STARPOOL, συνεργάτης της IDOLO, δημιούργησε πέντε διαδρομές ευεξίας, κάνοντας πραγματικότητα ό,τι έλειπε μέχρι στιγμής στα spa. Πολλοί άνθρωποι πηγαίνουν στα spa, όχι μόνο για να αισθανθούν καλά, αλλά για να χαλαρώσουν, να αναζωογονηθούν, να διασκεδάσουν ή να αποτοξινωθούν. Εκτός από ένα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, το SpaSystem απλοποιεί τη διαχείριση και την προώθηση του spa ενώ οι πελάτες αισθάνονται καθοδηγούμενοι και ασφαλείς μέσω ενός αποτελεσματικού και καλά δομημένου οργανισμού.

Πρακτικά:
- Η ομάδα μας θα δημιουργήσει μια σειρά εξατομικευμένων διαδρομών (min 2 - max 5) με βάση το κάθε έργο, τον εξοπλισμό στο spa και τις θεραπείες που προσφέρονται στo spa μενού.
- Κάθε διαδρομή θα έχει τις οδηγίες της που θα παραδίδονται στον πελάτη και θα χρησιμοποιούνται στη διάρκεια της διαδρομής.
- Το προσωπικό του spa θα εκπαιδευτεί στο χώρο του για τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας του SpaSystem και του εξοπλισμού.
Συντήρηση - Επισκευή
Η κατασκευή ενός spa συνεπάγεται την ανάγκη να βασιστεί κανείς σε μια καλά οργανωμένη ομάδα ανθρώπων, ακόμη και στο στάδιο μετά την εγκατάσταση. Από την εγκατάσταση εξοπλισμών έως την after-sales εξυπηρέτηση, υποστηρίζουμε τους πελάτες μας με ένα δίκτυο εκπαιδευμένων τεχνικών και επαγγελματιών.

Το SpaAssistance προσφέρει επίσης τo προσαρμοσμένo πακέτo Global Insurance Wellness, τo οποίο επιτρέπει εκτεταμένη εγγύηση από 1 έως 3 χρόνια, χρησιμοποιώντας προγραμματισμένες υπηρεσίες συντήρησης του spa. Μέσα από τα πακέτο Global, οι πελάτες της IDOLO επωφελούνται από μια υπηρεσία που αποτελεί ισχυρό πλεονέκτημα όσον αφορά την ασφάλεια και την ευκολία συντήρησης.

Πρακτικά:

Το Global Insurance Wellness σας επιτρέπει να επεκτείνετε την εγγύηση από 12 σε 36 μήνες, εξασφαλίζει προτεραιότητα για παρέμβαση σε ολόκληρη τη χώρα εντός 48 ωρών, περιλαμβάνει δύο επισκέψεις γενικού ελέγχου ανά έτος, παρέχει δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη, διάγνωση και αποκατάσταση εάν είναι δυνατόν απομακρυσμένα ενώ εκπαιδεύει και το τεχνικό προσωπικό του πελάτη.
Εκπαίδευση - Σεμινάρια
Μια πραγματική ακαδημία για επαγγελματίες του wellness. Spa training είναι η υπηρεσία που προσφέρει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση σε πραγματικές συνθήκες λειτουργίας δομημένη σε εξατομικευμένα προγράμματα. Μια έμπειρη ομάδα καθοδηγεί και συμβουλεύει σχετικά με την οργάνωση, διαχείριση του spa και την σωστή συντήρηση του εξοπλισμού.

Οι αξίες μας βασίζονται στη γνώση, την καινοτομία και την εκπαίδευση. Αναπτύσσουμε τις πιο προηγμένες λύσεις και μεταδίδουμε συνεχώς τις εξελισσόμενες γνώσεις μας ώστε να εξοπλίσουμε τους συνεργάτες μας για να παρέχουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες και συμβουλές στους πελάτες τους.

Εστιάζοντας στην έρευνα και ανάπτυξη του κόσμου της ευεξίας, οι συνεργάτες μας βρίσκονται δίπλα σας με πρωτοποριακές θεραπείες και προϊόντα με πραγματικά και ορατά αποτελέσματα.
Marketing
Το Spa Marketing είναι μια υπηρεσία για τους πελάτες της IDOLO που προσφέρει χρήσιμα εργαλεία προώθησης και εκπαίδευσης για την επιχείρησή σας ώστε να προσελκύσετε πελάτες και να αυξήσετε την κερδοφορία σας.

Τα spa και ινστιτούτα που συνεργάζονται μαζί μας απολαμβάνουν υψηλά έσοδα από θεραπείες και πωλήσεις λιανικών προϊόντων με ψηλότερους μέσους όρους από την βιομηχανία. Γνωρίζουμε ότι αυτή η κερδοφορία είναι κρίσιμη για την επιτυχία των συνεργατών μας ώστε να προσφέρουν άριστες υπηρεσίες και προϊόντα.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων σχεδίαση εταιρικής ταυτότητας, μενού υπηρεσιών, προσφορών και διαφημιστικών εντύπων, σχεδιασμό και οργάνωση events, προμήθεια αφισών και προωθητικού υλικού, εκπαίδευση προσωπικού για spa promotion και μεταπώληση κ.α.
Διαχείριση & Λειτουργία
H IDOLO προσφέρει υπηρεσίες διαχείρισης spa με δύο διαφορετικές μορφές, με ενοίκιο ή management. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ - Έρευνα αγοράς & βιωσιμότητας έργου | Προϋπολογισμός έργου | 3ετείς oικονομικές προβλέψεις | Βασικοί δείκτες απόδοσης

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ SPA CONCEPT - Σχεδιασμός χώρου | Δημιουργία μενού υπηρεσιών

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ PRE-OPENING - Χρονοδιάγραμμα έργου/Critical Path | Στελέχωση & εκπαίδευση προσωπικού | Προμήθεια αναλώσιμων και καλλυντικών | Spa software

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ POST-OPENING - Marketing plan | Επιχειρησιακοί έλεγχοι | Αξιολόγηση προσωπικού | Ανώνυμος επισκέπτης (mystery guest)
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.